Skriv din beskrivning här!

Nyårssminkningar

Här är lite tips på hur ni kan sminka er ikväll!
 
 
 
 
Haha ja, den sista var oseriös.
 

Så var 2012

Snodde denna från Fridas blogg!

Hur har ditt 2012 varit? - Tror att det har varit det bästa året! Umgåtts med mina tjejkompisar, haft massor av crushar, haft superroliga tjejkvällar, pinsammaste ögonblicken osv haha.


Blev du kär i år? - Nope!


Vad önskar du att du gjort mer? - Kanske satsat mer på skolan, men jag ska skärpa mig till nästa termin!!

Vad önskar du att du gjort mindre? - Vet faktiskt inte.... Ätit onyttigt hahah!


Vem har du umgåtts med mest? - Mina tjejkompisar.


Bästa minnet från 2012? - Hahaha valborg var kul, och när jag ida fridal skulle ut och kolla på stjärnorna och det kom några killar som snodde våran chipsburk ahhaha, och alla de andra tjejkvällarna. Det måste bli fler 2013!


Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013? - Kanske ett förhållande, eller nja, en vältränad kropp till beach 2013!! Tagga! 


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Det beror på vilket år man jämför med.

Största misstaget? - Kommer bara på massa små, som att inte konfirmera mig och följa med till grekland med Fridal, och flera andra små som jag inte vill ta upp i bloggen.


Tror du att år 2013 kommer blir bättre? - Jaa det hoppas jag på!


Vad gjorde dig riktigt glad i år? - My buddies!


Hur många kysste du? - 1 guy


Har du några löften inför år 2013? - Ja, leva året fullt ut, ha kul, träna flera gånger i veckan, bara göra saker som gör mig glad osv. ;)


Har du haft ett förhållande under 2012? - Nä


Hur skulle du beskriva din stil 2012? - Hahaha, tråkig


Vars reste du nånstans? - Turkiet och England om man menar utomlands.


Vad ser du mest framemot med år 2013? - Sommaren

 

Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv? - Det skulle jag nog inte påstå

 

Vad har du gjort i år, som du inte gjorde förra året? - Har varit ute mer med mina kompisar, tagit vara på de tillfällen som ges.

 

 

Min nyårsafton

Imorse vid halv elva (!!!) så drog jag till gymmet med pappa. Körde i någon timme och inviger det nya året med träning, haha det är så 2013 kommer se ut, då jag köpte ett terminskort på friskis&svettis. 
Sen så käkade jag lunch när jag kom hem. Har planerat outfit lite, och nu ska jag hoppa in i duschen och använda min I love...- shower gel och body lotion tihi. 
 
Vid halv sju så kommer det massa gäster hem till oss. Inklusive Frida som ska äta tre rätters middag här med oss. Oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås står som huvudrätt, och det är sååå gott! 
Sen så drar jag och Frida vidare och träffar Fridah, Kim och Danni. Vi hittar väl på något kul ;) 
 
Så, ja, så blir min nyårsafton! Hoppas att ni andra får en lika bra start på 2013 som jag kommer att få.
GOTT NYTT ÅR BABES!
 

Nyårslöften.

-Börja på fotboll.

-Satsa mer på skolan och få 225 poäng.

-Träna minst en gång i veckan.

-Vara mer med kompisar efter skolan.

-Försöka att inte jämföra mig med alla andra hela tiden.
 

31 december

- Sommarkänslor!
 
Sista dagen på året nu. Känns faktiskt väldigt bra. Ska hem till en kompis familj och fira som vi gör varje år. Kommer väl bli bra antar jag skulle först ha firat med alla tjejer i klassen men allt blev så komplicerat..
Men det blir bra som det är nu också typ, eftersom Elin kommer:)
 
Nu ska jag försöka lägga in en ny design eftersom jag hatar den vi har sen börja fixa mig inför kvällen.
 
Hoppas ni får en bra start på tvåtusentretton.
Puss I
 
 
 

2013


The vow

 
Ååh, har precis kollat på the vow. Jättemysig film asså. Ska nu gå och tvätta mig och efter det så kanske jag sätter på en ny film, i don't know... 
Och imorgon är det nyårsafton! Yaay, den ska spenderas med alla tjejer!♥

Fotbolls häng

Idag var jag först och lämnade in min dator på morgonen. Åh kommer sakna den. Fick även med mig tre saker hem, det kommer ett inlägg förmodligen imorgon vad jag har handlat de senaste dagarna.

Kollade sen fotboll i strandhallen med Rebecka, Kia och Evelina. Men sen så kom jag på att jag inte skulle hinna träffa Frida innan hon skulle åka till älvdalen så åkte till c för att träffa henne. Där kollade jag fotboll igen med henne, Kajsa och Fridah.

Imorgon är det nyårsafton och sen ÄNTLIGEN nytt år!
Puss I


Centrum

 Kom precis hem från lilla tyresö centrum. Var där med pappa, vi köpte täckbyxor och varma uggs eftersom att jag ska till älvdalen snart och jag kan inte ha mina mc boots där uppe i kylan. Sen så köpte jag även en ny dagkräm och nattkräm från L300. Puss! 
 

Garderobs rensning

Ska strax gå och lägga mig, eller ja om ett tag.. Började rensa garderoben innan maten men har glömt bort det så nu kommer man knappt ens in i mitt rum.. Ska försöka fixa det hyfsat snabbt och sen sova. 
 
Imorgon ska jag åka och lämna in min dator sen kolla på st cupen hela kvällen. Det ska faktiskt bli väldigt kul, ska försöka börja igen efter nyår, hoppas det går bara ;) 
 
Men nu ska jag börja med mitt rensande, puss I. 

hej hoppsan galoppsan

Hej alla söta♥
 
Har spenderat dagen med Frida, hon kom hem från finland imorse och nu ska hon även sova här. Snart så ska vi sätta på en film, hm tror att det blir That's my boy, hoppas att den är bra :D 
 
Imorgon så har jag inga planer förutom att gå på bio med pappa och se Hobbit hihi. Men nu ska jag gå ner och hämta lite snacks så ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på the movie. 
 
Pusspuss!
 
 
- Suuupergammal

A thousand years.

Idag har jag verkligen inte gjort något alls.. Vaknade runt ett, åt frukost och tittade på tv ett tag. Sen så försökte jag laga min nya dator, notera: jag har haft den i fyra dagar, som gick sönder igår. Så imorgon blir det att lämna in den på lagning, hoppas det inte tar tre veckor den här gången. 
 
Morfar är uppe från skåne så vi har honom hos oss ikväll och då kom även farfar och farmor hit. Men nu ska jag äta och sen vara lite social faktiskt. 
 
Puss

Mina julklappar

Två hollister blusar.
Hollister mjukisar, hollister pjyamas, barcelona resa och två essie nagellack.
Make up store necessär, baremineral eyelining, baremineral puder och lancome doll mascara.
Bok, hollister presentkort, urbanears hörlurar och biotherm hudkräm. 
 
Sen fick jag också 2600 kr, bh, starbucks kopp och kicks presentkort.
Puss I

Bourne legacy

Ska snart kolla på en film som pappa har hyrt, bourne legacy heter den och den verkar skitbra om jag ska vara ärlig!! Älskar action filmer.
Har även fått några sista julklappar idag, ett presentkort på Gina tricot av morfar, en del pengar och presentkort på bikbok och h&m!

Puss, nu börjar filmen!


Farsta centrum

Idag har jag varit en snabbis i farsta centrum med Elin innan hon åkte till landet. Letade efter en nyårstopp men hittade ingen så det får väl bli någon man redan har hemma.. Hittade dock en annan tröja, visar nästa inlägg. 
 
Ikväll ska mina föräldrar bort så det blir bara jag och brorsan så ska ladda ner lite filmer som jag kan se eller nån säsong av gossip girl, några tips? 
Jag och Moa ska också försöka fixa en fin header nu på lovet eftersom vi tog bort den vi hade. Så bloggen kan bli lite fin. 
 
Puss - I
 

Dear john

Godmorgon!
Igår åkte jag in till stan (igen) med mamma. Bytte lite saker och så...Vi kom hem rätt sent så efter middagen så satte jag på sista avsnittet på one tree hill säsong 3, sorgligt... Fast jag har laddat ner säsong 4 nu! ;)
Sen vid elva så satte jag på favorit filmen Dear john, kollade på den och somnade vid ett.
 
Idag så ska jag hem till morfar och fira en liten minijul, sen efter det så ska jag hem till el padre! Och innan det så måste jag ladda ner en massa filmer på min minidata eftersom att vårat internet här hos mamma är mycket snabbare. Filmerna ska jag ha till när jag åker till mitt landställe i älvdalen med Frida, ett par dagar efter nyår.
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen, puss!♥
 

SIMS IKEA MAT HOLLISTER SHOPPING REA

Vet att jag suger på det här med att blogga, men det är som sagt lov. 
Igår var jag och shoppade med Moa som hon nämde tidigare, hittade en parfym och en tröja. Ska försöka fota julklapparna imorgon så kan även fota vad jag köpte. För er skull. Sen åkte jag direkt från stan och mötte upp min familj och släkt och käkade på resturang. 
När jag kom hem kom Elin över och lanade sims, hon sov även här. 
 
Imorse spelade vi mer sims och åt mat innan vi vid tre tiden kom på att vi ville till ikea. Så idag har jag varit på ikea med Elin och Evelina, skulle köpa ljusslinga till mitt rum men dom var slut så köpte bara en extra julklapp till en kompis, hehe. Åt även på ikea,  pasta. Kom hem runt åtta och fortsatte spela sims med Elin som även sover här igen.
 
Puss I. 

Rocky road

Idag vid ett så åkte jag och Ida in till stan på mellandagsrean. Vi köade in till hollister i typ hundra år, sen så köade vi till provrummen och sen till kassan, totalt så måste vi ha köat i typ två timmar! Vi kom iallafall ut med varsitt linne;)
Sen så köpte jag en klocka, som dock var lite stor märkte jag nu när jag kom hem men jag ska åka och byta den med mamma imorgon! Jag ska även byta mitt thomas sabo armband till en mindre storlek imorgon, jag skulle ha gjort det idag men när jag och Ida kom fram dit idag så hade dom tyvärr stängt...
 
Nu kollar jag på one tree hill, ska hämta lite rocky road också, puss!
 

Mammas pojkar

GOD JUL I EFTERSKOTT!
Förlåt att jag inte bloggat men julhelgen är väl till för att man ska umgås?! 
Igår var vi som sagt hos farmor och farfar där vi firade jul med mina kusiner och så. Tänkte fota mina julklappar imorgon så det bör ju komma upp någon gång under dagen. 
 
Idag när jag vaknade upp hos farmor och farfar ringde mamma och sa att dom skulle till julrean på media markt. Min dator är lite halvt sönder så jag följde med för att kolla på en ny, köpte en mac book pro. Så nu är alla mina julklapps pengar slut och fick extra bidrag av mamma och pappa för att ha råd så min födelsedags present är också borta. Men värt det i alla fall :)
 
När jag kom hem så hann jag knappt byta om innan jag skulle iväg på bio med Elin och hennes familj + hennes brorsas flickvän. Vi åt pizza på pizza hut och sen såg vi mammas pojkar. Den var väl helt okej, lite kul ibland men slutet sög. Kom nästan nyss hem och skall nu bekanta mig med min dator.
 
Puss -I

Merry x-mas


Dunk dunk

Efter att jag hade varit i stan, vilket var till typ fem, så började jag och mamma slå in julklappar hihihi, älskar det!
Ja och nu sitter jag vid datorn för mamma behövde köket för att slå in mina julklappar typ.
Ida skrev lite om jultraditioner och jag har väldigt olika från år till år, fast då är det väl ingen tradition? Men denna julafton ska iallafall firas hemma hos mormor! Och jag får inte heller gå och välja ett paket under granen på morgonen till skillnad från Ida, utan på morgonen så brukar det ligga ett paket under min säng som "tomten" har lämnat under julaftonsnatten.
 
Nåja slutpratat om det. Nu sitter jag och bokstavligen dunkar Gavin DeGraw i mina hörlurar, jag brukar vanligtvis inte dunka musik (spela musik superhögt) i mina hörlurar, men det finns vissa låtar som har mycket bas och dun dun- ljud som man bara måste dunka asså, ett exempel är In love with a girl - live.
 
Jaja, puss uppdaterar imorgon troligen för att önska god jul!♥
 
 

Traditioner..

Hur är eran jultradition?
Pratade nyss med en kompis som varken ser kalle anka eller äter julmat. Dom har heller ingen julgran.. I min familj öppnar man alltid ett- två paket efter frukost sen beger vi oss till morfar. Äter fika och pratar innan vi går vidare till farmor och farfar där vi firar med pappas sida. Vi kollar å kalle anka först vid tre sen öppnar vi julklappar direkt. Så vi äter inte mat förens runt halv sex- sex, vilket enligt mig är ganska tidigt, men dom flesta äter redan vid fyra?!
 
Så hur gör ni?
Pussss
 
 
 
 

Dansk julafton

Ska snart iväg till el grannoz för dansk julafton. Tradition år innan julafton som skapades för några år sen. Ska även byta julklapp med Elin då, hihi. Idag har jag hjälpt mor och far, klätt granen med min bror och varit social med min kusin och hennes barn. Vår gran är ju även lite halvt missbildad men aja vi ska iaf inte ha några gäster över som får se den, tur det haha.
 
Men nu måste jag fixa mig så vi hinner, pusss.
- Jag och Elin för några år sedan, notera ej min fula hårfärg tack.

Bekännelser

* Jag älskar att kolla på film när jag är ensam.
 
*Jag delar min sushi i bitar innan jag äter den, känner faktiskt ingen mer som gör så..
 
* Jag är beroende av peppar, har det på allt.
 
* Jag har bestämt vilket gymnasium jag vill gå på.
 
* Jag har aldrig sett Lejon kungen.
 
*Jag älskar vintern, så mysigt med all snö, alla är oftast glada, hela familjen är samlad + julklappar.

Mini jul

Hejhejhej
Igår vid ett tiden så åkte jag hem till pappa för att fira mini-julafton med familjen där. Det var mysigt med julbord och allt, fast jag är egentligen inte så förtjust i just julbord men det fanns en ostpaj som var SÅ GOD. Sen så var det julklappsöppning. Jag fick bland annat en victorias secret body mist, presentkort på hollister, pengar till UGG's som jag egentligen önskade mig, men jag vet inte om jag ska köpa något annat för pengarna, en mjukisdress som jag kanske ska byta, I love.. body lotion och shower gel som luktar suuuper och lite annat smått som nagellack och choklad ;)
 
my present
 
 
 
Nu måste jag verkligen skynda mig till stan för att fixa några små saker!! Puss allihopa!

Torsdag

- Skulle kommit upp igår -

 

Idag var det julavslutning! Äntligen. Jag och Frida gick hem till henne där vi käkade lunch eftersom att vi slutade elva. Sen så åkte vi hem till mig och kollade på one tree hill samtidigt som jag packade lite eftersom att jag sover hos henne inatt :)

Sedan så tog vi bussen till henne och lämnade sakerna och tog bussen direkt till centrum, där vi mötte Fridah och Ida. Vi åt middag på taco bar och hade det trevligt! Efter så hade vi lite snö krig, jag höll mig dock utanför ;)

Nu så är jag hemma hos Frida och tar det lugnt efter alla skolveckorna, så otroligt skönt med jullov!!
Vi är supertrötta så vi sätter väl på någon film eller något. Puss!


@fridaasplace

Hola el bloggishh!
Sitter vid fridas data nu medans hon går runt och gör jag vet inte. Kom hit för dryga en halvtimme sen.
Vi har inga direkt planer på vad vi ska göra men hon fotar sin resväska som är full med kläder. Vem vet varför? Instagram nörd.
 
Igår efter vi fått jullov var jag med andra Frida, alltså Fridah. Vi lagade lunch och sov tyyyp, trötta as usual. Vi bestämde även med Moa och Frida att ha en tacobar middagsdejt men innan den åkte jag och klippte + slingade mitt hår. Dejten var wonderbra. Men nu skall jag tvinga frida att ge mig mat eller något så hörs sen lovers.
 
Puss -I

Vad tror ni?

Går jorden under eller inte, vad tror ni?


Lunch med Fridah

Bloggar mer sen!

Puss - Ida


ALBATRAOZ

Idag i skolan så städade vi skåpen, och käkade lunch, det var typ det ända vi gjorde så vi fick sluta vid elva. Då efter skolan så åkte jag och Fridah in till stan där jag köpte sista julklappen :D
Vi tog en glass i gallerian innan vi tog t-banan hem till mig. Hos mig så kollade vi på one tree hill och chillade, men nu har hon åkt ...
 
Imorgon så är det julavslutning!!! Woohoo äntligen alltså, slutet på denna termin har varit superjobbig!
Ja och efter avslutningen så ska jag umgås med fridal. Puss
 

Im in love with the thought of you.

Förlååååååt!
Har egentligen ingen alls anledning till att inte ha bloggat..

Vet inte ens vad som hänt sen jag bloggade sist så vi hoppar in på idag. Jag var som sagt sjuk, skickar ett ytterligare förlåt till Moa. Ska ny försöka duscha, har haft feberfrossa så man känner sig inte så jätte fräsch.. Hemskt att bli sjuk några innan jul, speciellt eftersom jag inte hunnit klart med julklapparna. Men sånt löser väl sig?!

Pussss


Todaaay

Idag i skolan så har vi inte gjort så mycket. Vi hade vernissage på kvällen så vi förberedde mest för det! Ja, och senare när vi hade vernissaget så redovisade vi, och Ida din elaking var sjuk men sån tur var så hoppade gulliga Fridorna in och läste Idas text! Resten av tiden så gick vi mest runt och pratade med folk, chill. Hahaha jag och Fridah var oseriösa först så vi sprang runt och "råkade" ta sönder deras planet Mars, haha det var skojigt lol...


Har precis käkat middag nu, eller "middag" som bestod av en macka och julmust. Var inte alls hungrig och verken jag eller mamma orkade göra en riktig middag.

Nu så fixar jag lite saker och ikväll så ska jag kolla på Morden i sandhamn, andra delen, första delen var ju igår ;)

IMORGON, ska till skolan vid nio och vi slutar typ elva så efter det så åker jag och Fridah åker in till stan där jag ska handla de allra sista julklapparna!

Men nu ska jag vara social i chatten med Fridal, puss!!

 


Lekt i snön

I brist på något att göra så gick jag och mamma ut på balkongen och gjorde en snölykta och tände ett ljus i. Det blev jättefint hehe! Det känns nästan som ett måste på vintern att leka lite med snön, typ snögubbar, lyktor eller att ha snöbollskrig...
 
Och en flygande katt, HAHAHAHA
Puss!

Önskelista

 
Önskelista
 
 
Underkläder från h&m, primeboots, mjukisdress från cubus, presentkort på bikbok hollister mm, bare minerals puder, gråa uggs, VS body splash, thomas sabo armband, pengar, snygg klocka, concealer från clinique, odd molly blus, väska från friis & company och sist en sjal ;)
Obs, ej i ordning!
 
Detta är min stora önskelista! Kommer självklart inte att få allt, men man kan alltid önska. Och sen så ju fler saker som man önskar sig desto mer spännande blir det att öppna julklapparna! Puss

Söndags chill

Har skrivit klart min text om vintergatan nu på morgonen/förmiddagen, skönt.
Vid 3-tiden ska jag och mamma på någon grej, mormor går på kör typ så dom ska ha något framträde. Annars så har jag inga speciella planer...

 

.

Hej hallå!
Efter skolan idag var jag först med FridaL, vi åkte in till stan. Sen när jag kom hem hade min brorsa kommit hem så pratade med honom osv tills det var mat. Sen efter maten spelade hela familjen något spel, jag och mammi vann självklart ;)

Nu är jag uppe på mitt rum och fixar lite, och tänkte sen sätta på någon film eller något. PUSS

En bild Moa tog med min mobil idag!


Charlie st. Cloud

Jag hoppas verkligen att ingen missar Charlie st. Cloud (min favvo-film...) på 3an just nu!!


Smink videos

Jääättelåg uppdatering just nu men tänkte tipsa om några sminkvideos! Kollar rätt mycket på sånt här på youtube, för att jag tycker att det är intressant och kul.
 
@laurenbeautyy
Det värsta är dock att hon pratar sjuuukt mycket och allt är på engelska, så jag slutar lyssna efter ett par minuter...
Puss, hope you like it!
 
 

Me gustade (eller nått sånt)

FÖRLÅÅÅT, glömde göra dagens igår.. Men ni får den nu istället!
 Dag 3. Fem saker jag är beroende av.
*  One tree hill
*  Min säng
* Instagram
* Spotify aka musik
* Julmust
 
 
me gustado
 
 

I can se the weekend coming

Halva veckan har snart gått, snart helg.

Skolan gick rätt snabbt, spenderade hela dagen i bildsalen med Moa. Stannade i skolan sen för att skriva klart manuset vi ska ha till imorgon, så var inte hemma förens runt fyra. Har kollat på dear john, ätit daim och druckit julmust.
 
Juste vi får ju inte glömma att det var 1212 12 idag också. Önskade mig faktiskt något 12 12 12 12 12. Haha många tolvor men det var den 12/12 - 12 klockan 12.12. Ganska coolt eftersom det inte kommer hända igen förens om typ hundra år eller nått.
 

Vet inte ens

Tisdag. Onödig dag. Lång dag. Tråkig skoldag.

Idag efter skolan följde Moa med hem, vi kollade på one tree hill och åt pasta med tomat sås. Bästa. Efter att hon gått hem duschade jag och fixade lite innan hart of dixie började vid åtta.

Skola imorgon igen..
Puss


Lunchdejt


Illustrerad vetensakp

Läser lite om vintergatan samtidigt som jag äter bj just nu. Har grupparbete i skolan om det och har inte kommit så långt på min del så måste fortsätta nu. Puss


Mysteriet på greveholm

Har lagt mig i sängen med paddan och lite julfika, ska kolla på julkalendern nu som jag missade ikväll eftersom att jag var på gymmet! Puss


You only need the light when its burning low

Dag 2.  Min favortit låt.

Har typ hundra styckna men den på senaste tiden är Let her go- Passenger. Älskar hans röst och texten :)
 

Fruktansvärd dag..

Nu är bloggappen fixad så uppdateringen ska fixas.

Hela dagen har varit ett rent helvete. Vaknade upp skitsur med tanke på att det är måndag idag, sen i skolan förstördes allt redan andra lektionen. Sen så gick fridas mobil sönder osv. Men efter skolan åkte jag och Frida till centrum för att handla ett mobilskal. Kom faktiskt hem med två styckna, bild nedan.

Nu ska jag hämta min bj glass för att bli på bättre humör och sen kolla på Joey!
Puss - I

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3843737/images/2012/pic_50c603ba9606ee3dabb3734f.jpg" class="image">


My end of this week

Jag har tyvärr samma problem som Ida att min bloggapp är trasig, och denna dator hos pappa suger för det är den segaste dator på denna jord typ.
 
Kan skriva lite om min helg:
I Fredags så sov jag hos Fridah med henne och Danielle och Fridal. Vi var lite i centrum och handlade och så, sen så spårade vi lite i Fridahs biorum med dans, sång och videofilmande hehehe. Vi tog en promenad sent på kvällen och sen när vi kom tillbaka så somnade vi gott alla fyra i en 120 cm säng, mysigt och svettigt ;)  
Lördag morgon så åkte vi alla + Ida till Farsta C och julhandlade. Jag hittade lite bra julklappar innan vi begav oss hem runt fyra. När jag kom hem så fixade jag mig lite innan vi fick gäster vid sex, ååååh vilken god middag det var!!
Idag på Söndagen så har jag städat mitt rum, julbakat en massor med julmusik och glögg. Ikväll så blir det en långdusch och solsidan!
 
Puss alla söta!

Like you even care

Dag 1. Mina rädslor
Jag har världens rädsla för fåglar bla, jag får panik om jag ser en bild eller går nära dom i verkligheten. Sen har jag väl små rädslor för spindlar, ormar och andra småkryp. Men sen är jag väl som alla andra rädd för att förlora någon närstående.
 

You only miss the sun when it start to snow

Tänkte köra på en sån där "dagens" lista. Kör från och med idag.
 
1. Mina rädslor

2. Min favorit låt

3. Fem saker jag är beroende av

4. Sex saker jag vill göra

5. En låt jag gråter till

6. Typ av killar jag faller för

7. Fem platser jag vill åka till
 

bloggappen trasig?

Är det bara min bloggapp som inte frungerar?
Använder nästan aldrig min data utan bloggar alltid från mobilen så har därför inte kunnat blogga plus att vårt hem internet inte har fungerat.
Men det här har jag gjort i helgen:
Fredags: Var med Kia,  vi gjorde pannkakstårta, lekte i snön, åt kebab med min mor och kollade på x factor med henne.
Lördags: Åkte till farsta med Fridah, Frida och Moa, köpte lite julklappar och åt glass o donken.
Sen på kvällen mötte jag upp Fridah och sov hos henne.
Söndag: Vaknade upp hos frida åt makaroner och gjorde inget speciellt. Kom hem för kanske en kvart sen och ska lägga mig i sängen och kolla på film.
- Den enda bilden jag tog på hela helgen..
 

Tonight

FREEEDAG WIOOO♥
 
Dunkar musik hos Frida, hon fixar sig lite. Snart så kommer pappa och hämtar mig så käkar jag middag hemma och sen så sover jag, Frida, Fridah och Danielle hemma hos Fridah, i deras bio rum ;)
Yeeees så det blir väl en girl night, eller ja typ vi har ju inga planer så jag vet inte...
 
Puss!

Torsdag eftermiddag -och kväll

Hej hej hallå!
Ligger i sängen förbered för att sova! Fast jag ska inte sova nu men det är skönt att vara klar ;)

Idag när vi hade slutat så stannade jag och Fridah kvar i skolan lite och drack varm oboy i cafeterian, vi lockades inte direkt av att gå ut i snön... Efter så drog vi till centrum och Fridah köpte lite saker bl.a. en tröja och lite smink!

När jag kom så åkte jag direkt till gymmet och gymma med pappa. Åkte hem och åt middag samt kolla julkalendern på http://svtplay.se">svtplay.se (gay jag vet..) och efter det så duschade jag. Aa det var kind of min kväll...
Nu ska jag... Jag vet inte men puss på er!!


Allt bara försvinner

Skrev ett jättelångt inlägg men allt försvann. Men förlåt för bloggningen så hörs vi imorgon istället. Världens bästa fredag kör vi på?!!

Puss - I


Myser framför film med Frida❤


Snöland

Idag efter skolan följde Moa med hem. Det är ju freaking amazing ute. All snö omg, julen är nog den bästa årstiden. Älskar att gå i den, helt fantastiskt!!

Nu ska jag plugga ett tag och sen kolla på tv med mammi. Aja nu ska jag börja.

Puss - I


Ska man..?

Funderar på att tatuera mig igen, har tre fåglar på ena axeln och vill nu tatuera en enklare version av en ankare. Så vad tycker ni, ska jag göra det eller inte?


Ungefär som på bilden nedan men den ska vara helt svart.
Puss - I


Nyårsklänningar - tips

 
Nyårsklänningar - elfbark.blogg.se
 
Klicka på de små bilderna här nedan ↓ för att se vart klänningen kommer ifrån


Ida bjuder!! / Hemkunskap


Kallt..

Idag var jag på öppethus på jensen med mamma, och det var svinkallt ute. Usch tänker inte gå ut förens det blir varmare men måste ju erkänna att snön ändå är världsbäst.

Har pluggat och kollat på handbolls em sen jag kom hem. Ska väl snart göra mig i ordning och fixa inför imorgon!

Puss -I


I'll go wherever u will go

Sittin in Fridas crib (ovanligt ovanligt..).
Chillar och pluggar, och Frida gör om i sitt rum lite sådär spontant..?
Skolan var helt okej, på tisdagar så har vi typ bara spanska, idrott, so och en lektion där vi får göra vad vi vill, typ eget val :D
Och så fick vi tillbaka våra matteprov idag! Jag fick typ C på mitt, happi för det händer typ aldrig.
Men ikväll så blire mera plugg, har typ 100000000 miljarder saker att göra.
 
Puss puss♥
 
 
- Träningsbyxor och halsduk över ögonen, det är sånt vi sysslar med här hos Frida... ;)

Winter♥


Strömavbrott?

Det är strömavbrott i typ hela stan och nu slutade tv:n även att fungerar.  Så blir en kväll att bara umgås. Hoppas den kommer igång snart så jag inte missar two and a half men sen..  Nu ska vi snart käka en sen middag då den blev försenad pga allt kaos. Antar att livet kan ha varit lite värre, eftersom dom flesta har comhem och då fungerar inte deras internet heller, haha. Nu ska jag fortsätta med det jag gör, och det är ingenting sen mysa i soffan och käka middag.

 

Puss -I

 


Plugga..

Precis hemkommen från skolan. Gick hem ensam idag i hopp om att plugga. Vi får ju se hur det går. Har en jobbig vecka då alla rester och prov ska vara gjorda innan fredag. Men såhär ser i alla fall min vecka ut om jag inte räknar med resterna.. Usch

Puss - I


Godmorgon, tredje december!


Glögg

En sak som jag älskar med julen är glögg! Åååh det är så gott, och pappa tar hem en massa nya smaker från jobbet att prova på.
Men ikväll så kör jag på original ;)


Prov prov prov

Tycker ni att de närmaste dagarna ser roliga ut om ni kollar på bilden? Det tycker inteeee jaaag. Åh gud vad jobbigt det är de sista veckorna innan jullov. Men kommer bli riktigt kass bloggning, som ni förhoppningsvis förstår...

Pusspuss!


Häst = frukt?

Vet inte om ni har lyckats missa att hästar nu mer är en frukt?
Personligen tycker jag att det är lite kul eftersom alla hästmänniskor skriver stora, långa meddelanden på Facebook. Förstår inte vad det spelar för roll om ni rider en frukt eller ett djur, det är ju fortfarande samma häst.

Vad tycker ni om detta?


Dålig bloggning närmsta tiden

Hej.
Tänkte bara ta upp att jag inte kommer kunna blogga så jättebra den närmaste tiden. Min data har gått sönder men vi ska försöka fixa det ikväll så den fungerar imorgon men annars måste vi åka in och laga den osv. Kommer försöka blogga så ofta jag kan via mobilen men då blir det inte så roliga inlägg.

Puss - I


De senaste 20 timmarna

Min mobil har varit urladdad i typ 13 timmar nu, kuuul. Sov över hos fridal igår, det blev så sent så jag orkade inte åka hem... Vi kollade på sex and the city som gick på 4an och så flamsade vi runt som vanligt, hahahaha mm. Imorse så käkade vi frukost och drog direkt til stan där båda köpte ett par hollister jeans (love it).

Nu har jag precis kommit hem och dagens planer är att plugga, duscha, städa rummet och åka till gymmet. Sen ikväll så kommer ju solsidan yeeey!

Pusspuss


Filmmys

Godkväll.
Under dagen var vi som sagt och sålde för klassen som Moa sa. Efter det åkte jag hem till soffan och där har jag legat hela dagen/kvällen. Har inte orkat göra något alls faktiskt. Nu ska jag äta bj glass och godis med mina föräldrar samtidigt som vi kollar på sex and the city som börjar om en kvart.

Puss


Hola mi amigos

Imorse så blev jag och fridah skjusade till alléplan där vi skulle sälja kakor mm. till klasskassan, och fyyyyy vad kallt det var!! Vi stod där i typ en och en halv timme. Men vi sålde som smort, så skillade som vi är!
 
Sen efter det så drog jag hem och käkade lunch, sen så träffade jag fridal och vi åkte in till stan. Vi kollade på jeans och jag hittade ett par på hollister som jag tänkte haffa, hehehhee. Men det får bli någon annan dag!
Nu sitter jag hos fridal och snart ska vi äta middag (nachos mmmm..) och eftyer det så vet jag inte vad som händer, vi får se.
 
Puss puss - M

Första december